LetterWorld Levertijd Bestellen Prijslijst Exclusieve ontwerpen
Grafmarkeerders (lasergravering) Grafmarkeerders (metaal) Wat is lasergraveren Tafelplaatjes Kistplaatjes Condoléanceregisters Kinderkistjes
Rouwbrieven Dankbetuigingen Bidprentjes Condoléanceregisters
Rouwadvertenties maken Advertenties plaatsen
Hoe werkt het? Voor wie? Ondernemers Morgen...

Over Letterworld – Bestellen

Alle relaties van Letterworld hebben toegang tot een eigen, unieke bestelpagina op Internet. Geen 2 bestelpagina’s zijn gelijk aan elkaar. Afhankelijk van de onderneming wordt de bestelpagina gemaaktd waarbij rekening wordt gehouden met de speciale wensen van de onderneming.

Zo kunnen medewerkers worden weergegeven en door het aanvinken met de muis worden geselecteerd, maar ook de verzending van de producten naar b.v. filiaalbedrijven kan zo worden geselecteerd. Kortom, Letterworld schenkt aandacht aan uw specifieke wensen waardoor onze relaties partners worden waarmee wij in goed overleg samenwerken en Letterworld een bijdrage kan én zal leveren aan uw service.

Het maken van een eigen bestelpagina is een gratis dienstverlening.

Het gebruik van de bestelpagina is heel eenvoudig, de gegevens van de overledene invoeren, een keuze maken uit het artikel en de uitvoering door een vinkje aan te klikken met de muis.
Als laatste de knop verzenden aanklikken en uw bestelling is binnen 2 minuten bij ons in de letterstudio voor verdere verwerking.
U ontvangt automatisch een kopie van de bestelling voor controle in uw eigen mailbox retour indien u dat aangeeft op het bestelformulier.

Van alle opdrachten wordt een werktekening gemaakt die wij u per PDF mailen.

Een PDF werktekening retour voor controle is een groot voordeel omdat de afbeeldingen en foto’s perfect overkomen waardoor u, indien u dat wenst, deze ook kunt doormailen naar de familie en daardoor uw aandacht en zorg toont aan de nabestaanden.

Uniek bestelsysteem

Peter Huijs zegt over ons bestelsysteem: "Ik bestel de grafmarkeerders, tafelplaatjes en kistplaatjes altijd via het systeem van Letterworld, omdat het doordacht, slim en makkelijk is. De gegevens snel invullen en daarna is het een kwestie van een paar muisklikken waarmee de bestelling is geplaatst."
"De verzending wordt direct bevestigd en ik krijg autopmatisch een kopie vna het ingevulde formulier binnen enkele minuten via e-mail retour voor controle. Dat is snel en foutloos werken, 24 uur per dag bereikbaar, een systeem dat past bij deze tijd waarvan ik graag gebruik maak."

Peter Huijs
Uitvaartonderneming Jos van Dommelen, Vlijmen