Levertijd Bestellen Prijslijst Uitvaartmail Persoonlijke internetpagina
Grafmarkeerders (lasergraveren) Grafmarkeerders (aluminium) Grafmarkeerders (geanodiseerd aluminium) Wat is lasergraveren Tafelplaatjes Kistplaatjes Condoléanceregisters Kinderen Markeerderpaaltjes
Over afbeeldingen Afbeeldingen
Gereserveerd Koffietafel GSM uitzetten Parkeerplaats Huisbewaking
Hoe werkt het? Voor wie? Ondernemers Morgen...

Wat is lasergraveren?

 

Letterworld graveert de markeerders door gebruik van lasertechniek.

Nadat de gewenste tekst en afbeeldingen zijn vormgegeven wordt het beeld omgezet in een haarscherp beeld dat kan worden gelezen door hoogwaardige software dat de laserstraal aanstuurt.

De bekende graveerpen is vervangen door een laserstraal.
Door nauwkeurige instelling, afgestemd op het te graveren materiaal volgt de laserstraal met een nauwkeurigheid van 0,001 mm het te graveren beeld en verwijderd een stukje van het materiaal door het weg te branden waardoor de tekst ontstaat.

laser

Letterworld gebruikt daarvoor de lasermachines van de wereldwijd meest toonaangevende producent van deze techniek waardoor stabiliteit in afwerking en vrijwel storingvrij de dagelijkse productie kan worden gemaakt en op tijd kan worden verzonden aan de  afnemers binnen de uitvaartbranche.

Na de lasergravering van tekst en beeld ontvangt de laserstraal vervolgens nieuwe instellingen en wordt het productieproces vervolgt met het snijden van de markeerder, precies op de ingegeven maat, in ons geval met licht afgeronde hoekjes.

Bij markeringen waarbij gebruik wordt gemaakt van afstandhouders worden daarbij 100% nauwkeurige boorgaten gesneden.

Techniek van deze tijd, door de bedenkers van uitvaartbeletteringen toegepast, gekenmerkt door verantwoorde grafische vormgeving.

lasergraveren