Levertijd Bestellen Prijslijst Persoonlijke internetpagina
Grafmarkeerders (lasergravering) Grafmarkeerders (aluminium) Grafmarkeerders (geanodiseerd aluminium) Wat is lasergraveren Tafelplaatjes Kistplaatjes Condoléanceregisters Kinderen Markeerderpaaltjes
Over afbeeldingen Afbeeldingen
Gereserveerd Koffietafel GSM uitzetten Parkeerplaats Huisbewaking
Hoe werkt het? Voor wie? Ondernemers Morgen...

Over Letterworld – Levertijd

Alle relaties van Letterworld beschikken over een eigen persoonlijke internetpagina.
Deze pagina -samen met het daarbij behorende eigen bestelformulier-, maken- en plaatsen wij gratis op onze server. De klant ontvangt een eigen (unieke) toegang welke met 1 muisklik de pagina opent.
Op de eigen pagina staat, naast de toegang tot het bestelformulier, veel informatie welke voor de ondernemer nuttig is, niet in de laatste plaats de prijslijst welke niet op deze site staat  omdat de prijzen een zaak tussen de ondernemer en Letterworld is…
Het bestelformulier wordt speciaal voor de ondernemer samengesteld, namen van medewerkers kunnen worden aangeklikt, producten die u niet gebruikt staan er niet op, voorkeuren kunnen worden geselecteerd etc. etc.
De fax gebruiken wij al jaren niet meer, het was ooit een prachtige uitvinding maar gelukkig  al heel lang achterhaald door de vele schitterende digitale mogelijkheden.
Van alle bestellingen ontvangt de klant een werktekening in PDF formaat retour per mail voor een laatste controle voordat wij om 12.00 uur de dagproductie starten.


Bestellingen na 12.00 uur bij ons ontvangen worden de dag daarop verwerkt.

 

Altijd actueel

Onze studio is 365 dagen per jaar geopend.

Op uw persoonlijke internetpagina staan altijd de levertijden van dit moment.