Levertijd Bestellen Prijslijst Persoonlijke internetpagina
Grafmarkeerders (lasergravering) Grafmarkeerders (aluminium) Grafmarkeerders (geanodiseerd aluminium) Wat is lasergraveren Tafelplaatjes Kistplaatjes Condoléanceregisters Kinderen Markeerderpaaltjes
Over afbeeldingen Afbeeldingen
Gereserveerd Koffietafel GSM uitzetten Parkeerplaats Huisbewaking
Hoe werkt het? Voor wie? Ondernemers Morgen...

Over Letterworld – Persoonlijke Bestelpagina

Internet is niet meer weg te denken en wij maken er dankbaar gebruik van. Voor alle Uitvaartondernemers, Begraafplaatsen en Crematoria maken wij graag een Persoonlijke Bestelpagina.

U krijgt dan een eigen pagina op Internet met uw bedrijfsnaam, deze Persoonlijke Bestelpagina is te benaderen via een unieke naam die alléén u en wij kennen om misbruik daarvan te voorkomen.

De Persoonlijke Besteltpagina is uitsluitend bestemd voor binnen de uitvaartbranche op dit moment werkzame ondernemingen.

Interesse in het uitvaartvak, plannen om in de toekomst te starten, fantastisch, maar dan zult u ons voor een Persoonlijke Internetpagina moeten benaderen zodra er van een werkelijke start sprake is en u ingeschreven bent bij de KvK.

De gegevens die u moet invullen op het bestelformulier zijn uitsluitend voor eigen gebruik bij Letterworld en zullen niet aan derden worden verstrekt.

Persoonlijke Besteltpagina aanvragen.. info@letterworld.nl

 

Over LetterWorld


"Voor alle uitvaarten die wij verzorgen bestellen wij bij LetterWorld een grafmarkeerder en/of alleen tafelplaatjes, afhankelijk van een begrafenis of crematie."

"Onze ervaring is dat de familie erg dankbaar is voor de verzorging daarvan, vooral omdat LetterWorld een vrijwel onuitputtelijke afbeeldingenbibliotheek bezit waaruit een illustratie of kleurenfoto kan worden gekozen. Daarnaast biedt LetterWorld de mogelijkheid om eigen afbeeldingen af te drukken, wat de markeerder nog persoonlijker maakt."

"Complimenten over deze dienstverlening ontvangen wij met een grote regelmaat van de nabestaanden. Wij hebben in LetterWorld een perfecte partner gevonden waarmee ook onze medewerkers graag samenwerken."