Levertijd Bestellen Prijslijst Persoonlijke internetpagina
Grafmarkeerders (kunststof) Grafmarkeerders (aluminium) Grafmarkeerders (geanodiseerd aluminium) Grafmarkeerders (hout) Tafelplaatjes Kistplaatjes Condoléanceregisters Kinderen Markeerderpaaltjes
Over afbeeldingen Afbeeldingen
Gereserveerd Koffietafel GSM uitzetten Parkeerplaats Huisbewaking
Hoe werkt het? Voor wie? Ondernemers Morgen...

Afbeeldingen

We hebben een bibliotheek met afbeeldingen voor druk en/of gravering op de beletteringen van Letterworld. Voor het drukken of graveren van een afbeelding worden geen extra kosten berekend, het gebruik daarvan is geheel gratis.
Ruim 46.000 afbeeldingen staan in een groot aantal categorieën gegroepeerd waardoor een juiste en geschikte afbeelding makkelijk te zoeken is.
Ook op zoekwoord kan snel een geschikte afbeelding worden gevonden.
Alle afbeeldingen zijn voorzien van een uniek nummer waardoor makkelijk en snel kan worden besteld.
De afbeeldingen zijn ondergebracht in de module AFBEELDINGEN. Door de neutrale presentatie zonder merkvermelding kan ook de consument zelf een afbeelding kiezen.


De afbeeldingen zijn te openen op http://afbeeldingen.letterworld.nl/

 

  uitvaartbox  

 

 

Uitvaartafbeeldingen

 

Kleurenafbeeldingen worden gedrukt op aluminium.
Alle afbeeldingen uit de bibliotheek kunnen worden gedrukt maar ook eigen afbeeldingen worden verwerkt zoals b.v. een foto van de overledene.


Lijntekeningen kunnen worden gegraveerd op kunststof. De kunststof markeerders hebben de eigenschap dat ze gedurende zeer lange tijd onder alle weersomstandigheden voor buitengebruik geschikt zijn en daardoor erg duurzaam zijn.